
Aardappelsalade met noordzeegarnalen en avocado
4 personen: -
Ingrediënten
- krielaardappelen
- grijze garnalen
- avocado's
- lente-uien
- radijsjes
- fijngehakte dille
- mayonaise met yoghurt en bieslook
- peper en zout
Instructies
- Stap 1 Zet een kookpot met gezouten water op je vuur en breng aan de kook. Spoel de krielaardappelen, halveer ze en kook ze een 8-tal minuten tot ze beetgaar zijn. Laat afkoelen.
- Stap 2 Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snijd in blokjes. Hak de lenteuien fijn en snijd de radijsjes in plakjes.
- Stap 3 Doe de aardappelen, garnalen, lenteui, dille en radijsjes samen in een mengkom.
- Stap 4 Voeg er 3 eetlepels mayonaise met yoghurt en bieslook bij en meng goed.
- Stap 5 Roer er nu ook de avocado voorzichtig door en breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!