Ideeën voor l'apero

Serveer met tortilla chips

Tomaat basilicum dip

Wil je de authentieke smaak van de Italiaanse zomer in huis halen tijdens een gezellig onderonsje met vrienden of familie? Dan zit je gebeiteld bij D&L, want wij hebben een overheerlijk recept voor een dipsaus met tomaat en basilicum. De bereiding is verrassend eenvoudig: snij twee rijpe tomaten in kleine blokjes, snipper de basilicum fijn en meng de tomaat en de basilicum met mayonaise. Werk eventueel af met wat kruidenzout. Wij van D&L vinden ‘m verrukkelijk met tortillachips, maar je kunt de dip evengoed met soepstengels, toastjes of gebakken broodkorstjes eten. (Of gewoon zo opsmullen – maar da’s ons geheimpje!)

  • 8 el D&L Mayonaise
  • 8 blaadjes basilicum
  • 2 tomaten
  1. Snij de basilicum blaadjes fijn.
  2. Snij de tomaten in klein blokjes.
  3. Meng alle ingrediënten samen.
[jssocials]