Ideeën voor Surtout

Serveer met scampi of groentenchips

Guacamole dip met koriander

Onze culinaire traditie bulkt van de fantastische sauzen, warm en koud. Toch vinden wij bij Devos & Lemmens dat er altijd nog wel eentje bij mag. Guacamole, bijvoorbeeld. Deze avocadodipsaus komt oorspronkelijk uit Mexico, maar verovert langzamerhand de hele wereld. Begrijpelijk, want guacamole is gewoonweg verrukkelijk!

Met dit eenvoudige receptje maak je zelf een guacamoledip met koriander, een originele variant op de klassieke guacamolesaus. Wat je daarvoor nodig hebt? Mayonaise, guacamole, koriander, limoenzeste en sesamzaadjes. Serveer met groentechips of gebakken scampi.

  • 7 el D&L Mayonaise
  • 2 el guacamole
  • 1 el koriander
  • ½ limoen zeste
  • 1 el sesamzaadjes
  1. Snipper de koriander fijn en rasp de zeste van een halve limoen
  2. Meng de D&L Mayonaise en de guacamole
  3. Voeg er de zeste van de limoen, de gesnipperde koriander en de sesamzaadjes aan toe
  4. Meng het geheel en werk af met een takje koriander