Ideeën voor l'apero

Serveer met bladerdeegstengels met kaas of olijven

Najaarsdip met walnoten

Zit de zomer erop en kun je maar geen afscheid nemen van al die zalige barbecues en heerlijke sauzen? Met de sauzen van Devos & Lemmens maak je ook in de herfst ongelofelijk lekkere dipsausjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit recept voor een najaarsdip met walnoten? Al wat je nodig hebt, is cocktailsaus (die heb je toch altijd in huis!), walnoten, tomaat, groene selder en dragon. Combineer met krokante bladerdeegstengels en maak er een hartig hapje van!

  • 8 el D&L Cocktail
  • 7 walnoten
  • ½ stengel groene selder
  • ½ tomaat
  • 2 takjes verse dragon
  1. Was de groentjes en snij de selder en de tomaat in fijne stukjes
  2. Plet de walnoten tot kleine stukjes
  3. Snij de dragon fijn
  4. Meng de groentjes, walnoten en dragon met de D&L cocktail
[jssocials]