Ideeën voor Surtout

Serveer met nachos, crackers of krupuk

Pikante dip met mango en chili

Op zoek naar een origineel ‘dipsauske’ dat gegarandeerd in de smaak valt? Zoek dan niet langer. Onze exotische dip met mango en chili – heerlijk pikant én fris! – maak je in een handomdraai met cocktailsaus, Griekse yoghurt, een mango en een chilipepertje. Lees hieronder hoe je te werk gaat, en voor je het weet ben je aan het genieten van deze pikante dip met nachochips.

  • 6 el D&L Cocktail
  • 1 el Griekse yoghurt
  • 1 mango
  • 1 verse chili peper
  1. Snijd het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes
  2. Snijd het chilipepertje in heel fijne stukjes
  3. Meng de D&L Cocktail met de Griekse yoghurt en voeg vervolgens de mango en de chili toe
  4. Roer het geheel tot een smeuïge dipsaus