Acties Wednesday 17 June, 2020

Win een fantastische staycation*! Actie afgelopen

Een foodtruckparty voor je klanten en hun bubbel!

Deze zomer brengen Bicky en Devos & Lemmens het échte vakantiegevoel naar je klanten. In augustus maken zij namelijk kans op een bezoek van de Bicky Foodtruck, één van onze unieke staycationpakketten of tal van andere leuke prijzen.

Wanneer je met je frituur intekent voor deze actie, ontvang je van ons een actiepakket met POS-materialen én duizend actiecoupons. Klanten kunnen zo’n coupon verzilveren en online deelnemen door in jouw frituur een bestelling te plaatsen met minimaal één van de volgende merken: Bicky, Beckers, Mexicano en/of Devos & Lemmens.

Deelnemen? Héél eenvoudig!

Als friturist kan je vrijblijvend instappen, en dat volgens de formule die jij verkiest. Zo bepaal jij ook meteen de mogelijke winstkansen in jouw zaak. Check de mogelijkheden en kies de formule die bij jou past.

Bovendien is er ook voor jou een leuke extra aan deze actie verbonden! Elke week belonen we de frituren die in die specifieke week het hoogste aantal geregistreerde codes op hun naam kunnen schrijven. En dat met 500 extra B’eats in de MyB’eats-app!

Contacteer nu jouw D&L vertegenwoordiger of via contact om deel te nemen aan deze actie!

* Op basis en mits het naleven van de geldende COVID-19-maatregelen.

verlof-in-eigen-hof

Vul je aanvraag voor een staal in

Bedankt voor jouw interesse in D&L. Binnenkort komt jouw D&L vertegenwoordiger langs met de GRATIS stalen.