Faq

Hoe kom ik erachter of er ingrediënten in de producten van Devos Lemmens zitten die allergieën kunnen veroorzaken ?

Hopelijk ben je niet allergisch aan lekkere smaak, want dan vrezen we dat al onze sausjes een reactie zullen veroorzaken. Maar alle gekheid op een satéstokje. Wanneer onze producten ingrediënten (of afgeleiden van ingrediënten) bevatten die allergieën kunnen veroorzaken, wordt dat altijd duidelijk vermeld op het etiket

Volgende stoffen worden beschouwd als ingrediënten die allergieën of intoleranties kunnen veroorzaken. (volgens Verordening nr 1169/2011)

Glutenbevattende granen: tarwe (met inbegrip van spelt en kamut), rogge, gerst en haver.
Schaaldieren
Eieren
Vis
Aardnoten
Soja
Melk
Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten.
Selderij
Mosterd
Sesamzaad
Zwaveldioxide
Lupine
Weekdieren
Wil je meer gedetailleerde informatie over de ingrediënten van onze producten? Op onze website vind je de specifieke productfiches van al onze sauzen. Hou er wel rekening mee dat recepten en ingrediënten altijd kunnen wijzigen. De enige correcte en meest recente informatie vind je op de verpakking. Bekijk dus steeds aandachtig de verpakking voordat je onze producten gebruikt.

Zie ook vraag in verband met gemodificeerd zetmeel en allergenen.

Terug naar alle FAQ’s