Aardappelsalade met noordzeegarnalen en avocado

Aardappelsalade met noordzeegarnalen en avocado

4 personen: -

Ingrediënten

  • 500g krielaardappelen
  • 250g grijze garnalen
  • 2 avocado's
  • 4 lente-uien
  • 1 bussel radijsjes
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 3 el mayonaise met yoghurt en bieslook
  • peper en zout

Instructies

  • Stap 1 Zet een kookpot met gezouten water op je vuur en breng aan de kook. Spoel de krielaardappelen, halveer ze en kook ze een 8-tal minuten tot ze beetgaar zijn. Laat afkoelen.
  • Stap 2 Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snijd in blokjes. Hak de lenteuien fijn en snijd de radijsjes in plakjes.
  • Stap 3 Doe de aardappelen, garnalen, lenteui, dille en radijsjes samen in een mengkom.
  • Stap 4 Voeg er 3 eetlepels mayonaise met yoghurt en bieslook bij en meng goed.
  • Stap 5 Roer er nu ook de avocado voorzichtig door en breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals