Belegd broodje met tonijnsalade

Belegd broodje met tonijnsalade

2 broodjes: -

Ingrediënten

  • 1 sjalot
  • 1/2de appel
  • 5 kleine augurken
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 200g tonijn in eigen nat
  • 4 eetlepels mayonaise
  • snufje cayennepeper
  • 2 broodjes
  • 30g veldsla
  • zout

Instructies

  • Stap 1 Pel de sjalot en hak fijn. Was de appel, je hoeft hem niet te schillen, en snijd in dunne plakken en vervolgens in fijne brunoise. Hak de augurken fijn.
  • Stap 2 Doe de uitgelekte tonijn in een mengkommetje, doe er de sjalot, appel, augurken, kappertjes en mayonaise bij. Meng en breng op smaak met cayennepeper en wat zout.
  • Stap 3 Snijd de broodjes open. Beleg rijkelijk met veldsalade en tonijnsalade.

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals