Brochetten

Brochetten

2 personen: -

Ingrediënten

  • 300g kalkoenfilet
  • paprikapoeder
  • satékruiden
  • peper en zout
  • 1/2de ui
  • 1/2de rode paprika
  • 1/2de groene paprika
  • olijfolie
  • saté-stokken
  • andalouse saus
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Instructies

  • Stap 1 Snijd de kalkoenfilet in satéstukken en kruid rijkelijk met paprikapoeder, satékruiden en peper en zout.
  • Stap 2 Pel de ui, haal de rokken uit mekaar en snijd in stukken. Verdeel ook de paprika in gelijkaardige stukken
  • Stap 3 Neem nu de spiezen en maak de brochettes. Rijg eerst een stuk vlees op een stok, dan een stuk ui, paprika en dan weer vlees. Doe zo verder tot je twee mooi gevulde brochettes hebt.
  • Stap 4 Verhit wat olijfolie in een pan en bak de brochettes tot ze gaar zijn en mooi gekleurd.
  • Stap 5 Leg op een plankje, besprenkel met peterselie en serveer met andalouse. Ook lekker op de barbecue!

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals