Hotdogs

Hotdogs

4 hotdogs -

Ingrediënten

  • 6 sneetjes ontbijtspek
  • 3 uien
  • 2 eetlepels boter
  • 4 hotdogbroodjes of witte lange pistolets
  • 6 hotdogworsten
  • 2 grote plakken augurk
  • mosterd

Instructies

  • Stap 1 Bak het spek in een braadpan tot het licht krokant is. Haal uit de pan en laat uitlekken op wat keukenpapier.
  • Stap 2 Pel de ui en snijd in ringen. Doe de boter bij het bakvet van het spek en laat de ui op een zacht vuur karamelliseren gedurende ongeveer 20 minuten.
  • Stap 3 Verwarm de hotdogworstjes.
  • Stap 4 Snijd de broodjes open en beleg rijkelijk met de gebakken ui en daarbovenop een plak augurk. Leg er een worstje op en werk af met de mosterd en een sneetje gebakken spek. Smakelijk!

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals