Kaasplank

Kaasplank

-

Ingrediënten

  • 5 tal soorten kaas, reken zo’n 200 g in totaal per persoon:
  • o Witte korstkaas, vb. Brie de Meaux of Camembert
  • o Geiten- of schapenkaas
  • o Rodekorstkaas, vb. Chaumes of Reblochon
  • o Harde kaas, vb. Cheddar of Gruyère
  • o Blauwschimmel zoals Roquefort of Stilton
  • Zoet-zuur lekkers voor erbij:
  • o Zilveruitjes
  • o Blauwe druiven
  • o Enkele plakjes komkommer
  • o Radijsjes
  • Brood en crackers naar keuze

Instructies

  • Stap 1 Leg alle kaas op een mooie plank. Dresseer er de uitjes, druiven, komkommer en radijsjes tussen. Serveer met het brood en de crackers.

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals