Pikante zoete aardappel uit de oven met knoflooksaus.

Pikante zoete aardappel uit de oven met knoflooksaus.

Deel het recept

4 personen -

Ingrediënten

  • 1 kg ongeschilde, gewassen en gesneden zoete aardappelen
  • 100 ml olijfolie
  • 2 theelepels pittige paprikapoeder
  • Tijm
  • Rozemarijn
  • Peper & zout
  • 2 eetlepels knoflooksaus van D&L

Instructies

  • Stap 1 Verwarm de oven op 200 graden.
  • Stap 2 Neem een kleine kom. Doe de paprikapoeder en olijfolie in de kom en meng deze goed. Snijd de zoete aardappel met schil in kleine partjes en meng goed met het mengsel. Doe de aardappel en de olie bij elkaar in één ovenschotel.
  • Stap 3 Strooi de tijm en rozemarijn over de schotel.
  • Stap 4 Breng op smaak met zeezout en plaats dit 45 minuten in de oven. De aardappelpartjes zouden goud en knapperig moeten zijn.
  • Stap 5 Serveer met heerlijke knoflooksaus van D&L.

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals