Pittige mosselen

Pittige mosselen

Deel het recept

2 personen -

Ingrediënten

  • 4 kg mosselen
  • 2 stengel s selder
  • 1 teentje knoflook
  • 2el peterselie
  • olijfolie
  • peper & zout
  • 1  1 ui 1
  • 1 chilipeper
  • 100 ml 100ml witte wijn
  • D&L mosselsaus

Instructies

  • Stap 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel en snipper de chilipeper (zonder de zaadjes). Spoel vervolgens ook de selder en snij deze in kleine stukjes.
  • Stap 2 Spoel de mosselen een paar keer grondig.

  • Stap 3 Stoof de ui en knoflook in olie. Voeg de chilipeper en de selder toe en roerbak even mee. Doe er de mosselen bij en overgiet met de wijn. Kruid met peper en zout en dek af met een deksel. Laat dit op een hoog vuur opkoken en roer deze om.

  • Stap 4 Bestrooi de mosselen voor het serveren met de peterselie. Gebruik de mosselsaus van DL om de mosselen in te doppen. "

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals