Tomaat garnaal

Tomaat garnaal

4 personen: -

Ingrediënten

  • 4 trostomaten
  • 1 sjalot
  • 250g grijze garnalen
  • 4 eetlepels cocktailsaus
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • snufje cayennepeper
  • sla naar keuze

Instructies

  • Stap 1 Breng water aan de kook, snijd een kruis onderaan de tomaten en dompel ze 10 seconden in het kokend water. Pel de tomaten, de pel komt nu makkelijk los, snijd de bovenkant eraf en haal de pitjes eruit met een koffielepel.
  • Stap 2 Pel de sjalot en hak fijn.
  • Stap 3 Doe de garnalen in een mengkom, doe er de sjalot, de cocktailsaus en de peterselie bij en meng. Breng op smaak met wat cayennepeper.
  • Stap 4 Vul de tomaten met het garnaalmengsel. Dresseer wat salade op een bord en leg er de tomate crevette bovenop. Smakelijk

Meer sauskes, meer plezier!

Alle sauzen voor professionals