
Italiaanse aardappelsalade met pesto mayonaise
4 personen -
Ingrediënten
- geschilde aardappelen
- D&L Mayonaise met pesto smaak
- Halve rode ui
- gehakte verse peterselie
- zout & zwarte peper
Instructies
-
Stap 1
Schil de 1kg aardappelen en doe ze in een kookpot. Breng vervolgens de aardappelen aan de kook tot deze gaar zijn (ongeveer 20 minuten).
-
Stap 2
Giet de aardappelen af en laat deze afkoelen. (Indien u dit proces wil laten versnellen haal, de aardappelen dan uit de warme kom en leg deze verspreid tussen 2 handdoeken.
-
Stap 3
Eens de aardappelen zijn afgekoeld, dienen deze in middelgrote partjes gesneden te worden. Verzamel de stukjes in een grote kom.
- Stap 4 Voeg de andere ingrediënten toe aan de kom met aardappelen en meng alles goed door elkaar.
- Stap 5 TIP: De aardappelsalade kan geserveerd worden met een gebakken biefstuk of tijdens je barbecue