Traditie. Innovatie. Sausialisatie.

Traditie

Er waren eens Devos & Lemmens!

Devos & Lemmens is één groot sauzen-verhaal! Het is dus geen wonder dat D&L het favoriete merk van de Belgen is.

Een verhaal over traditie, innovatie en sausialisatie!

1886

Augurken, uien, bloemkool, mosterd en azijn. Met dit recept maakt mevrouw Lemmens begin jaren 1880 de eerste saus van Devos & Lemmens: de Belgian Pickles!

De saus maakt meteen furore in de Antwerpse beenhouwerij die ze, samen met haar man Henri Devos, uitbaat. Het gaat zo hard dat meneer Devos al snel denkt aan een conservenfabriek om de lekkere pickles in bokalen te verpakken. Dat is in 1886: die datum staat nog altijd op onze potten en het recept van de Belgian Pickles is nog steeds hetzelfde.

1906

Pickles, uien, augurken … De zaken lopen zo goed dat Devos & Lemmens niet weten waar ze moeten beginnen. Ze verkopen hun beenhouwerij om zich uitsluitend te richten op de conservenfabriek. Bovendien voegen ze mosterd toe aan hun gamma.

1920

Het koppel Devos & Lemmens heeft weer een geniaal idee: mayonaise in een pot. En opnieuw is het een weergaloos succes. Om een heel eenvoudige reden: na de oorlog werden eieren niet gebruikt voor mayonaise, maar om op te eten! Mayonaise in een pot was dus een betaalbaar én smaakvol alternatief. Dit wordt het paradepaardje van Devos & Lemmens.

1966

Het merk Devos & Lemmens fusioneert met Imperial en het azijnmerk ‘De Blauwe Hand’. De groep vestigt zich in Puurs waar ook vandaag nog de productie en het kantoor gevestigd zijn. En waar onze vaklieden en chefs nog elke dag werken.

Nu

Smaakvolle sauzen aanbieden, dat is waar het om gaat. Ons bedrijf beschikt over een grote kennis en expertise op het vlak van kwaliteit en voedselveiligheid. We zijn al meer dan 100 jaar actief in de sector.

Met onze voortdurende aandacht voor procedures en verbeteringen garanderen we de kwaliteit en stabiliteit van onze producten.

Sausialisatie Aan taaaafel!

Het trotst zijn we op het feit dat onze sauzen iedereen samen rond de tafel brengt. Devos & Lemmens brengen die gemoedelijke sfeer graag over in onze smaakvolle reclamespots.

En die boodschap komt aan bij de Belgen. Want we beseffen meer dan ooit dat samen tafelen plezant is en dat ook moet blijven. Dat is het echte recept van ons succes!

Bekijk alle tv-spots
Innovatief

Passie voor smaak

Een explosie van smaak in onze sauzen en in het leven van onze consumenten. Elke dag zoeken we nieuwe ingrediënten en recepten.

Creativiteit, innovatie en kwaliteit. Het huwelijk van Devos & Lemmens, dat is een huwelijk van passie, smaak, expertise en talent. Elk recept is in België bedacht door onze chefs.

Bekijk onze innovaties
Knowhow

Meer dan 130 jaar knowhow

Smaakvolle sauzen aanbieden, dat is waar het om gaat. Ons bedrijf beschikt over een grote kennis en expertise op het vlak van kwaliteit en voedselveiligheid We zijn al meer dan 100 jaar actief in de sector.

Met onze voortdurende aandacht voor procedures en verbeteringen garanderen we de kwaliteit en stabiliteit van onze producten.

De knowhow van Devos-Lemmens

De favoriete sauzen van de Belgen

Hoe meer smaken hoe meer het smaakt!

Ontdek ons assortiment