Zij kozen voor Devos & Lemmens

 • Winnaar Sausationele Wieleractie in de wolken met Eddy Merckx fiets!
  • D&L Sausationele Wieleractie

   Frituur Withuis, Aarschot

  Stephanie is de gelukkige winnaar van de Eddy Merckx fiets geworden! Zij had het juiste aantal inzendingen ingeschat op de D&L Sausationele Wieleractie in juli.

  Verschillende honderden D&L frituren hebben deelgenomen aan de Sausationele Wieleractie tijdens de Tour de France, maar het was in Frituur ’t Withuis dat het winnende kanslot is verdeeld.

  Lotte van Frituur ’t Withuis vertelt: “We zijn heel blij dat één van onze vaste klanten gewonnen heeft. Vaak doe je mee aan acties en hoor je er achteraf niets meer van, maar dat is nu wel anders! We hebben de Sausationele Wieleractie ook actief gecommuniceerd naar onze klanten via het promotiemateriaal van Devos & Lemmens. Ja, er was duidelijk wel interesse in die Eddy Merckx fiets. Met de volgende actie van D&L doen we terug mee. Hopelijk hebben we dan terug een winnende klant!”

   

 • D&L biedt meer voor de klanten én de friturist
  • Annigo - testimonial 5
  • Annick & Igor

   Frituur Annigo, Geel

  Annick en Igor van frituur Annigo in Geel zijn overtuigde ambassadeurs van de D&L sauzen. “De klanten vragen extra porties van de sauzen”, klinkt het enthousiast. “Een topmerk in je koeltoog geeft een frituur toch ook een betere uitstraling. Bovendien doet Devos & Lemmens echt moeite om de zaak vooruit te helpen. Zelfs met Facebookposts voor onze zaak.”

  Annigo - testimonial 5

 • Sinds we D&L gebruiken, verkopen wij 50% meer saus!
  • Kaaiken - dispensers
  • Tim & Cindy

   Frituur 't Kaaiken, Eeklo

  ‘Dat is ‘m’. Wie kent de bekende slogan van Devos & Lemmens sauzen niet?’ Voor Tim en Cindy van Frituur ’t Kaaike in Eeklo klopt het motto van D&L alvast helemaal. Sinds de enthousiaste frituristen zijn overgeschakeld op de D&L producten is hun omzet in sauzen met 50% gestegen en voor mayonaise zelfs verdubbeld. En wat meer is: hun klanten zijn er verzot op.

  Kaaiken - dispensers

Ben je een professional?

Sluit je dan bij ons aan !

Hoe meer sauzen van Devos & Lemmens, hoe meer blije klanten. Want het is lekker, authentiek en van bij ons.

Wil jij ook meer blije klanten? Sluit je dan aan bij de Devos & Lemmens familie.

Contacteer ons hier

Weet jij al waarom professionals de voorkeur geven aan Devos & Lemmens?

Ontdek onze diensten

Kent u onze producten nog niet?

Hoe meer smaken hoe meer het smaakt!

Ontdek ons assortiment