Zij kozen voor Devos & Lemmens

 • De Facebook actie van D&L heeft voor nieuwe klanten gezorgd!
  • Frituur 't Pleintje

   Herenthout

  Luc, Jurgen en Christel openden bijna zes jaar geleden als nieuwe eigenaars de deuren van hun frituur ’t Pleintje. Na een verleden in de bouw, de beenhouwerij en schilderwerken besloten ze het over een andere boeg te gooien. Zonder twijfel stapten ze in dit nieuwe avontuur waarbij ze meteen met open armen ontvangen werden door hun omgeving. Ook hier is Devos & Lemmens een succesverhaal bij zowel friturist én klant.

  Frituur ’t Pleintje in Herenthout staat gekend als een échte Devos & Lemmens frituur. Daarnaast zijn ze vooral bekend om hun eigen bereide specialiteiten waaronder hun stoofvlees, goulash, spaghetti, hamburger en de saté. Versheid en kwaliteit primeren duidelijk bij hen.

 • Trotse D&L frituren ’t Sloeberke en ’t Brochetje
  • Frituur 't Brochetje (Velca Frit )

   Izegem

  Frituur ’t Sloeberke en frituur ’t Brochetje zijn trouwe klanten van de sauzen van Devos & Lemmens. Daarom gingen wij bij hen langs!

  Bekijk hun hele verhaal en ontdek wat zij vinden over de sauzen van Devos & Lemmens.

 • D&L Frituur van de maand winnaars Jeremy en Leentje zijn erg gelukkig met de extra visibiliteit.
  • Frituur van de maand via my B'eats
  • Frituur Patat is frituur van de maand

   Oostakker

  Oktober was voor Jeremy en Leentje van Frituur Patat een unieke maand. Zij werden D&L Frituur van de maand! “We zijn enorm blij met de extra aandacht van Devos & Lemmens voor onze frituur” klinkt het bij Frituur Patat.

  Devos & Lemmens legden Frituur Patat extra in de watten. Omdat zij in oktober de meeste b’eats spaarde, kregen ze een maand lang digitale visibiliteit op dl.be. Daarbovenop kregen ze voor 100 euro aan Win for life. En last but not least, kregen ze een ‘D&L Frituur van de maand’ sticker die ze met trots konden ophangen in hun frituur.

  Uit goede gewoonte steekt Devos Lemmens zijn frituren graag een hart onder de riem. Deze maand was dat voor Frituur Patat, maar jouw frituur kan de volgende zijn! Wil jij met jouw frituur ook ‘ D&L Frituur van de maand worden’? Spaar deze maand dan zoveel mogelijk b’eats op My b’eats!

  Frituur Patat

 • Winnaar Sausationele Wieleractie in de wolken met Eddy Merckx fiets!
  • D&L Sausationele Wieleractie

   Frituur Withuis, Aarschot

  Stephanie is de gelukkige winnaar van de Eddy Merckx fiets geworden! Zij had het juiste aantal inzendingen ingeschat op de D&L Sausationele Wieleractie in juli.

  Verschillende honderden D&L frituren hebben deelgenomen aan de Sausationele Wieleractie tijdens de Tour de France, maar het was in Frituur ’t Withuis dat het winnende kanslot is verdeeld.

  Lotte van Frituur ’t Withuis vertelt: “We zijn heel blij dat één van onze vaste klanten gewonnen heeft. Vaak doe je mee aan acties en hoor je er achteraf niets meer van, maar dat is nu wel anders! We hebben de Sausationele Wieleractie ook actief gecommuniceerd naar onze klanten via het promotiemateriaal van Devos & Lemmens. Ja, er was duidelijk wel interesse in die Eddy Merckx fiets. Met de volgende actie van D&L doen we terug mee. Hopelijk hebben we dan terug een winnende klant!”

   

 • D&L biedt meer voor de klanten én de friturist
  • Annigo - testimonial 5
  • Annick & Igor

   Frituur Annigo, Geel

  Annick en Igor van frituur Annigo in Geel zijn overtuigde ambassadeurs van de D&L sauzen. “De klanten vragen extra porties van de sauzen”, klinkt het enthousiast. “Een topmerk in je koeltoog geeft een frituur toch ook een betere uitstraling. Bovendien doet Devos & Lemmens echt moeite om de zaak vooruit te helpen. Zelfs met Facebookposts voor onze zaak.”

  Annigo - testimonial 5

 • Sinds we D&L gebruiken, verkopen wij 50% meer saus!
  • Kaaiken - dispensers
  • Tim & Cindy

   Frituur 't Kaaiken, Eeklo

  ‘Dat is ‘m’. Wie kent de bekende slogan van Devos & Lemmens sauzen niet?’ Voor Tim en Cindy van Frituur ’t Kaaike in Eeklo klopt het motto van D&L alvast helemaal. Sinds de enthousiaste frituristen zijn overgeschakeld op de D&L producten is hun omzet in sauzen met 50% gestegen en voor mayonaise zelfs verdubbeld. En wat meer is: hun klanten zijn er verzot op.

  Kaaiken - dispensers

Ben je een professional?

Sluit je dan bij ons aan !

Hoe meer sauzen van Devos & Lemmens, hoe meer blije klanten. Want het is lekker, authentiek en van bij ons.

Wil jij ook meer blije klanten? Sluit je dan aan bij de Devos & Lemmens familie.

Contacteer ons hier

Weet jij al waarom professionals de voorkeur geven aan Devos & Lemmens?

Ontdek onze diensten

Kent u onze producten nog niet?

Hoe meer smaken hoe meer het smaakt!

Ontdek ons assortiment