Ideeën voor l'apero

Serveer met scampis, groentjes, brood...

Cocktail Royale dip met 4 kruiden

 

Je nodigt vrienden uit voor een hapje en een drankje. Leuk! Je wil het uiteraard gezellig maken en de lekkerste aperitiefhapjes serveren. Originele hapjes die je zelf hebt gemaakt, maar die ook een zekere nonchalance uitstralen. Niet te veel gedoe, gewoon lekker.

Speciaal voor jou is er dit recept voor een verse dipsaus op basis van D&L Cocktail Royale. Je combineert acht eetlepels Cocktail Royale met vier gelijke hoeveelheden peterselie, dragon, basilicum en kervel. De fijngehakte tuinkruiden voegen iets persoonlijks én verrassends toe aan de royale smaak en de smeuïge textuur van de cocktailsaus. Met deze dipsaus – perfect voor bij zeevruchten, knapperige juliennegroenten en toastjes – scoor je gegarandeerd.

  • 8 el D&L Cocktail Royale
  • 1 el peterselie
  • 1 el dragon
  • 1 el basilicum
  • 1 el kervel
  1. Hak de fijne kruiden
  2. Meng alle ingrediënten samen