Ideeën voor l'apero

Serveer met groentenstaafjes

Hawaïaanse dip met ananas

Om van een exotisch gevoel te genieten, hoef je heus niet naar Tahiti of Hawaï te reizen. Met deze Hawaïaanse dipsaus haal je het zon-zee-strand-gevoel voor een prikje in huis. Het geheim van deze lekkere dip is de combinatie van pittige cocktailsaus, hemels zoete ananas (vers of uit blik) en kruidige paprika. Serveer de verrukkelijke dip in een kleurrijk kommetje met groentestaafjes. Zo overtuig jij je gasten er moeiteloos van dat je de knepen van het vak – exotisch, gezond én lekker koken – helemaal onder de knie hebt. Bedank Devos & Lemmens later maar!

  • 6 el D&L Cocktail
  • 2 schijfjes ananas
  • ½ rode paprika
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 10 blaadjes munt
  1. Snij de ananas in kleine blokjes
  2. Schil de paprika met een dunschiller en snij in blokjes
  3. Snij de munt blaadjes fijn
  4. Meng de munt blaadjes, ananas- en paprikablokjes met de D&L Cocktail en werk af met het paprikapoeder