Ideeën voor l'apero

Serveer met groentjes, scampi’s of andere zeevruchten

Lichte dip met lente-uitjes en paprika

Liggen de brochettes nog te garen op de barbecue? Dan is het hoog tijd voor een lekker aperitiefje! Voorzie bij je glaasje cava of sherry een bijpassend aperitiefhapje. Wat dacht je van een frisse, zomerse dipsaus op basis van magere yoghurt, lente-uitjes, gele paprika en wat mayonaise? Verrukkelijk bij scampi’s en andere zeevruchten – of gewoon met knapperige groentjes! Bovendien helemaal niet moeilijk om zelf te bereiden.

  • 4 el D&L Mayonaise
  • 3 lente-uien
  • 1/2 gele paprika
  • 2 el yoghurt 0%
  • 1 el gehakte peterselie
  1. Snipper de lente-uien fijn.
  2. Snij de paprika in fijne stukjes.
  3. Meng alle ingredienten samen.