Ideeën voor l'apero

Serveer met focaccia of toast

Mediterraanse dip met zongedroogde tomaten

Deze mediterraanse dip met zongedroogde tomaten brengt de lekkerste elementen uit de Italiaanse keuken samen in een rijkelijk aperosausje – en is ook nog eens eenvoudig te bereiden! Haal gauw onze mayonaise en wat zongedroogde tomaatjes in huis. Werk af met rucola, parmezaan en paprikapoeder. Deze dip is heerlijk op een stukje focaccia – of Scandinavisch knäckebröd!

  • 6 el D&L Mayonaise
  • 2 el zongedroogde tomaten
  • 1 el parmezaan
  • 1 handvol rucola
  • 1 snuifje paprikapoeder
  1. Snij de gedroogde tomaten in kleine stukjes en meng met de D&L Mayonaise
  2. Voeg 1 tl olie van de zongedroogde tomaten toe
  3. Snij de rucola fijn en voeg toe aan de bereiding
  4. Meng verder met de parmezaan en paprikapoeder