Ideeën voor l'apero

Serveer met gefrituurde scampis

Pittige dip met ansjovis

Gefrituurde scampi’s of ‘scampi fritti’ zijn op-en-top jammie, en helemaal niet moeilijk te bereiden. Maar welke dipsaus past er nu eigenlijk het best bij? Aan jou de keuze! Ga je voor een klassieke knoflookdip of mag het eens iets anders zijn? Wij stellen alvast deze pittige dip met ansjovis voor. Die maak je eenvoudigweg op basis van cocktailsaus, radijsjes, ansjovis, yoghurt en wasabipasta. Laat die scampi’s maar aanrukken!

  • 8 el D&L Cocktailsaus
  • 8 radijsjes
  • ½ blikje ansjovis
  • 1 el yoghurt
  • 1 el wasabipasta
  1. Was de radijsjes en rasp deze bij de D&L Cocktailsaus
  2. Snij de ansjovis in kleine stukjes
  3. Vermeng de wasabipasta met de yoghurt
  4. Meng alles kort met elkaar