Ideeën voor l'apero

Serveer met brood stokjes, zalm toastjes, tortilla chips.

Tzatiziki Royale-dip

 

Voor sommigen is de Griekse keuken een nobele onbekende. Anderen weten dan weer heel goed welke lekkere ingrediënten en gerechten we aan de Grieken te danken hebben: pita, feta, gyros, kalamataolijven, yoghurt, kefta, halloumi … Nog zo’n klassieker uit de Griekse keuken is tzatziki, een fris dipsausje dat traditioneel wordt bereid met Griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en kruiden. Onze Tzatziki Royale-dip brengt je diezelfde originele smaak, maar dan in een eenvoudig te bereiden en smeuïge dipsaus.

  • 1/2 komkommer
  • 6 el D&L Tartare
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 el dille
  • 1 teentje look
  1. Hak de dille, snipper de look, en snij de komkommer in fijne blokjes.
  2. Meng alle ingrediënten samen.
  3. Laat minstens 30 minuten koel staan zodat de smaken goed samen vloeien.