Ideeën voor l'apero

Serveer met broodstokjes, nachos of crackers

Zuiderse dip met groene pesto

Koken met pesto is o zo gemakkelijk. Je koopt gewoon een potje pesto en zonder er iets aan toe te voegen, kun je je gasten toch een ongelofelijk verfijnde smaakbom voorschotelen. Maar het kan ook specialer! Waarom maak je er geen zuiderse dip mee? Ontdek hoe je met groene pesto en de mayonaise van Devos & Lemmens de heerlijkste zuiderse dipsaus bereidt. Ideaal voor bij crackers of nacho’s. Nu alleen nog een Italiaans wijntje uitzoeken. Buon appetito!

  • 7 el D&L Mayonaise
  • 2 el groene pesto
  • 2 el witte wijn
  • 5 tl balsamicoazijn
  • 1 el geraspte geroosterde hazelnoten
  1. Meng de D&L Mayonaise met de groen pesto
  2. Leng aan met de witte wijn en de balsamico azijn
  3. Voeg de geraspte hazelnoten toe en meng
  4. Werk af met een snuifje geraspte hazelnoot