Ondersteuning voor jouw bedrijf

Oplossingen om je zaak goed te laten draaien

Een juiste dosering en een goede zichtbaarheid om je zaak te laten schitteren

Of je nu een frituur, een snackbar of een restaurant uitbaat, je klanten willen maar één ding: goede producten die professioneel en efficiënt worden geserveerd. In de voedingssector is het eigenlijk alleen je reputatie die telt!

Met Devos & Lemmens aan je zijde is het succes van jouw zaak onze zaak.

Altijd de perfecte dosering

Om de lekkere sauzen van D&L te serveren, hebben wij een hele reeks doseringssystemen ontwikkeld die perfect aangepast zijn aan jouw consumptie en jouw behoeften. Van de squeeze flacon tot de blinkende inox pomp, je klanten zullen genieten tot de laatste druppel. We hebben zelfs voor elke zaak een aangepast doseringssysteem. Want voor de ene moet het vaak iets sneller gaan, dan voor de ander.

En dat allemaal met het grootste respect voor de hygiënenormen en zonder verspilling: een saus van D&L is genieten tot op de bodem! Altijd goed gedoseerd, met klasse en elegantie en natuurlijk hygiëne.

Meer zichtbaarheid om je business te boosten

Geef meer cachet aan je zaak met het D&L promomateriaal (voor binnen en buiten). Succes verzekerd! Want ook aandacht trekken voor jouw zaak, is de zaak van Devos & Lemmens.

Met een reeks kleurrijke en Belgische promo-artikelen om aandacht te trekken voor je zaak.

Driekleurige zakjes en bakjes, t-shirts, schorten, strandvlaggen, stoepborden … Onmogelijk voor je klanten om er naast te kijken.

Ontdek de volledige lijst van ons promomateriaal op de app My B’eats en blijf op de hoogte van de acties en promoties van D&L

Devos & Lemmens pour booster le business

Hulp nodig om de saus beter te doen pakken?